• Demo
  • Demo
  • Demo
  • Demo

Second Break

14:30 – 15:30 uur

“Second Break” is een gloednieuwe pop/rock band bestaande uit leadzanger Joran Gardenier (15), toetsenist Luuk Versteeg (18), Gitarist Jaromir de Swart (17), bassist Cas de Rijk (16) en drummer Merlijn Vencken (17), allemaal leerlingen van Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. De jongens zijn stuk voor stuk allemaal individueel goeie muzikanten, en hebben nu dus besloten de koppen bij elkaar te steken, en dat leidt tot hele goeie muziek en hele sterke vriendschappen. De jongens van “Second Break” zijn stuk voor stuk ‘oude zielen’ als het om muziekkeuze gaat, hiermee wordt bedoeld dat, hoewel het allemaal jonge jongens zijn ze een ‘old school’ muziekstijl hebben, denk aan nummers als Summer of ‘69 en Seven Nation Army.

Joran Gardenier:
Joran Gardenier is de leadzanger van Second Break, hoewel hij pas 15 jaar oud is, heeft hij al het een en ander in de muziek gedaan. Hij heeft bijvoorbeeld 3 jaar lang zangles gegeven aan kinderen in de regio Utrecht en heeft hij meegedaan aan het 8ste seizoen van The Voice Kids, waarin hij tot de sing-off’s kwam onder coach Ali B. Joran is naast Second Break ook bezig met het produceren van zijn eigen muziek.

Luuk Versteeg:
Luuk Versteeg speelt de toetsen en is met 18 jaar de oudste van de band. Hij speelt ongeveer 7 jaar piano en heeft de gitaar erbij opgepakt. Naast Joran enkele keren buiten de band begeleid te hebben heeft hij ook al aardig wat podiumervaring, door meegedaan te hebben aan verschillende muzikale producties.

Jaromir de Swart:
Jaromir de Swart speelt gitaar in de band, hij is redelijk ervaren en speelt al maar liefst 8 jaar gitaar! Naast Second Break is hij ook bezig met zijn eigen muziekcarrière als gitarist en songwriter.

Cas de Rijk:
Cas doet de Bas. Hij is een beginnende basgitarist, want hij speelde eerst alleen akoestische gitaar. Maar hij begint de bast nú al heel erg goed onder de knie te krijgen. Hij heeft nog niet super veel ervaring met optreden, maar hij vindt lekker bassen en optreden wel nou al hartstikke leuk om te doen, dus daarom is hij heel erg blij dat hij het nu wat vaker kan doen.

Merlijn Vencken:
Merlijn Vencken, de drummer van Second Break, is een hardwerkende jongen, die niet voor het eerst op een podium staat. Hij schitterde al eerder in verschillende producties waar hij al aardig wat podium ervaring mee op heeft gedaan. Ook heeft hij ervaring in de tv- en filmwereld, waar hij onder andere in de populaire jongerenserie ‘Brugklas’ verscheen. Naast zijn aanleg voor acteren blijkt hij ook nog de drums te kunnen bespelen. Zijn doel is om van zijn hobby’s, zijn werk te maken.