• Demo
  • Demo
  • Demo
  • Demo

DJOIN

djoin

Al meer dan 10 jaar organiseert DJOIN (Stichting Dolders Jongeren Initiatief) disco’s voor kinderen tot 12 jaar in ‘groot’ Den Dolder in DE KAMEEL. Elke maand is er een disco met telkens een eigen thema. In februari is er een Valentijnsdisco met grote uitverkoop van rozen. Er is een disco met een echte Mr. En Miss Den Dolder verkiezing, inclusief rode loper.

In november wordt er rondom Halloween een spannende spooktocht in het Pleinesbos georganiseerd. Ook wordt door Djoin de ‘Den Dolder Got Talent’ wedstrijd georganiseerd. Onafhankelijke juryleden kiezen een winnaar uit enthousiaste Dolderse zangers en zangeressen, dansers en danseressen, dj-s en muzikanten in spé!

Om de activiteiten voor iedereen toegankelijk te houden proberen we de eigen bijdrage voor de kinderen zo laag mogelijk te houden. Dit is echter meestal niet kostendekkend. Djoin maakt graag gebruik van de ruimte in De Kameel, maar ook dat kost geld. Daarom zijn wij regelmatig actief op zoek naar inkomstenbronnen, vrijwilligers en zelfs naar (rest)materiaal in natura om de Kameel gezellig te versieren. Geweldig dat we nu ter gelegenheid van het Dolders Poppodium reclame mogen maken voor Djoin!

Lees meer over de Stichting DJOIN op hun website: www.djoindendolder.nl/